رعایت نکاتى که به آداب نماز مربوط مى شود(همچون مسواک، نظافت، توجّه به خدا و...) در کمال این عبادت موثر است.
امام باقرعلیه السلام فرموده است:
» عَلَیْکَ بِالاقْبالِ على صَلاتِکَ فَاِنَّما یُحْسَبُ لَکَ مِنْها ما اَقْبَلْتَ عَلَیْهِ.« (محجةالبیضاء، ج ١، ص ٣٥٤)در نماز، توجه به خدا داشته باش، زیرا از نماز، آن مقدار قبول مى شود که با توجّه خوانده شود.
سپس حضرت مى فرماید: هنگام نماز، با دست و سر و صورت خود بازى مکن، زیرا همه این کارها،سبب نقص نماز مى شود، در حالت کسالت و خواب و سنگینى مشغول نماز مشو، زیرا چنین نمازى، از آن منافقان است... (محجةالبیضاء، ج ١، ص ٣٥٤)
در حدیثى از پیامبر نقل شده:
» رَکعَتانِ مِنْ رَجُلٍ وَرعٍ اَفْضَلُ مِنْ اَلْفِ رَکْعَةٍ مِنْ مَخْلِطٍ« )نهج الفصاحه، جمله ١٦٧٢ )
دو رکعت نماز انسان با تقوا، برتر از هزار رکعت نماز فرد لاابالى است.
امام صادق علیه السلام مى فرماید: هنگام نماز، از دنیا و آنچه در آنست مأیوس شو و تمام توجّهت، را به خدا قرار ده به یاد روزى باش که در برابر دادگاه عدل الهى قرار مى گیرى. (محجة البیضاء، ج١ ص ٣٨٢ (
و نیز فرمود: گاهى پنجاه سال بر انسان مى گذرد ولى خداوند، حتّى یک نماز او را نپذیرفته است.و در حدیث مى خوانیم: بعضى چنان در برابر خدا سبک سخن مى گویند و نماز مى خوانند که اگر با همسایه شان چنین حرف بزنند، جواب آنها را نمى دهد) وافى، ج ٢، ص ١)
از پیامبر خدا صلى الله علیه وآله نقل شده که:«رکعتان بِسواک اَفْضَلُ مِنْ سَبعینَ رآعةٍ بغیر سواکِ »(نهج الفصاحه، جمله ١٦٦٩ ( دو رکعت نماز کسى که مسواک کند، از هفتاد رکعت بدون مسواک بهتر است.
ی سوال بپرسم؟
وقتی من از بیرون میام خسته و کوفته بهم میگن هر جور شده نمازتو بخون ولی بهم اونجوری ک باید نمیچسبه
اونوخ چیکار کنم!
فضاشو فردا بخونم ینی
یا همون شب با اون حال؟
بهتره کمی استراحت کنید تا خستگیتون در بره بعد که سر حال اومدین نمازتون رو بخونید اما اگه میبینید که استراحت کردنتون باعث قضا شدن نماز میشه باید نماز رو با همون خستگی بخونین چرا که نمازی که داخل وقت با خستگی بخونید بهتر است از نمازی که سرحال ولی قضا بخونید